Lunchservice voor bedrijven

De BezorgBus verzorgt iedere werkdag lekkere, verse Hollandse lunches voor bedrijven. Verse producten iedere dag ambachtelijk bereid door onze bakker, slager, kaashuis en fruitspecialist. Verder leveren wij alle producten die uw lunch compleet maken als zuivel, beleg, aanverwante producten en meer. Kijk op onze site naar onze uitgebreide service.

Onze normen

Altijd persoonlijk contact
Direct persoonlijk contact vinden wij belangrijk. U krijg bij ons altijd meteen iemand aan de lijn die u helpt.
Gegarandeerd voor de lunch bezorgd
U kunt er bij ons op aan dat u uw bestelling voor uw lunch heeft.
Wij gaan voor u op zoek
Zoekt u een product dat niet in ons assortiment zit? Wij zorgen er voor.
Milieu bewust
Onze verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Klik hier voor ons contactformulier

Al meer dan 12 jaar zorgen wij voor uw lunch

Kwaliteit is onze passie

fruit.jpg

In 2004 startte de BezorgBus met leveren van verse Hollandse lunches aan bedrijven en organisaties. Als zoon van een Slager en schoonzoon van een Kaasboer ontstond het idee om versproducten niet alleen aan de mensen in de winkel te leveren, maar ook aan bedrijven uit de directe omgeving. Al snel groeide deze service uit tot een totaalconcept waarin iedere werkdag complete, verse lunches worden verzorgd bij bedrijven uit de regio Amsterdam. Inmiddels is de BezorgBus gegroeid tot een flexibele organisatie die nog steeds iedere dag verse, ambachtelijke producten levert voor lunches. Inclusief alle aanverwante producten als zuivel, dranken, verse vruchtensappen, beleg, disposables, enzovoort. Nog elke dag bereiden wij de producten vers voor u. Uw rosbief wordt nog in eigen huis gebraden, vleeswaren en kaas worden ’s ochtends vroeg gesneden, brood wordt ’s nachts gebakken, jus d’orange wordt op de dag zelf geperst. En alles wordt iedere werkdag voor het middag uur gekoeld geleverd door één van onze gekoelde bezorgbussen.

 Inmiddels nemen we veel meer producten mee. We zijn toch op weg. Dus een fles wijn in cadeauverpakking, een hapje of drankje voor een vrijdagmiddagborrel, belegde broodjes of worst, kaas en bier voor de catering? Laat ons weten wat u wilt hebben. Neem daarvoor contact met ons op.

Met 3 gekoelde bussen bezorgen we iedere werkdag lekkere, verse lunches en meer naar het bedrijfsleven in en rondom Amsterdam. Ons verzorgingsgebied strekt van Noord tot en met Schiphol en van Osdorp tot en met Diemen. Natuurlijk bezorgen wij ook in hartje centrum. En altijd voor de lunch zijn wij er

kaas.jpg